På väggen



Hösten är här och inspirationen till att greja hemma med den. Det slår aldrig fel. Nytt hjärnprojekt just nu är vår lilla "hall" i mitten av vårat hem, med 4 dörröppningar i. Vi vill ha en fin tapet där samt ett litet tak-bibliotek/skohylla.




Vi har dels hittat denna tapet som vi båda gillar, den kommer från Anthropologie. Men i helgen var vi inne i en serietidningsbutik och hittade en sån där gammal bok med vykort. Vi kom på att det vore fint att tapetsera hela hallen med den. Problemet är bara att det vi kom över endast räcker till 1 kvadratmeter ungefär. (Men butiksägaren lovade leta i källaren efter fler)



Nu får vi se hur det blir. Ugglorna är ju så fina med... Men samtidigt, har man någonsin sett en mer fulländad kronärtskocka?


Kommentarer
Postat av: Kusinen

Å, underbart med botaniska illustrationer! Ni kan säkert hitta fler i antikvariat och på loppisar, jag såg en hel låda på hötorget en gång. köpte bara 5 st själv, ja dumsnål var namnet.

Jag gillar ugglemönstret men slår självklart ett slag för blomstren!!! Kan inte bli finare!! Leta på bara.

2010-09-07 @ 18:08:59
Postat av: LillBarbro

Ja dom är hur fina som helst! Men alternativt blir det en stor tavla med flera vykort i, bredvid den stora muskotplanchen vi har - i köket. Kan ju bli trevligt!

2010-09-13 @ 15:20:58
Postat av: Julie

Det kommer bli superfint i den lilla hallen, perfekt att tapetsera hela fin med alla dörröppningar överallt. Insidan av en fin låda!

2010-09-13 @ 23:02:21
URL: http://juliana.bambablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0