Tummen mitt i handen.


I morse var också en väldigt trevlig morgon. Vi hade bjudit över Kusinen och Hennes karl Jocke på brunch. I brunch-besöket hade vi även bäddat in en vädjan om hjälp att få upp vår fem meter långa gardinstång som vi inte lyckats få upp på egen hand. Budet antogs och paret kom över på spikad tid.

Vi började med brunch. Krispig, knaperstekt bacon med äggröra. Toasts med grillad halloumi och Lemon Curd. Alla bävade nog lite i det tysta för det som komma skulle.

Det föll sig så (som vi nog alla visste redan från början) att Jocke blev den som ledde hela arbetet. Och som bilderna antyder så blev det nog faktiskt Jocke som gjorde det mesta av jobbet med. Jag och A kom av oss helt och blev som tonåringa mähän som mest stod vid sidan av. Följde bara instruktioner. Jocke grubblade lite, tänkte till en stund och började sedan arbeta på. Och, ja, han gör arbetet i 3d-glajjor. Det närmsta vi kunde komma skyddsglasögon.



När det hela var klart psutade vi alla ut. T.o.m proffset Jocke tyckte att det gick bättre än förväntat. Äntligen har vi gardinstången på plats. Vi firade med chokladkaka. Och i morrn är det jag som sätter igång med gardinerna. Hurra!


Kommentarer
Postat av: Marie

Åh, vilken fröjd att se!!! Lääängtar efter att se gardinerna!

2010-01-24 @ 14:53:13
URL: http://barbrostockholm.blogspot.com
Postat av: LillBabbsan

JA så underbart att vi fick hjälp. Sylla hjälpte dessutom till med disken under tiden, underbar som hon är...

2010-01-24 @ 23:14:14
Postat av: Sylla

disken var det lilla!!! Tack för en mysig och god lördagmorgon! Det kommer bli så fint med gardinerna. Jag kommer att kopiera valda produkter och moment när det blir dags för vårat vardagsrum!

2010-01-25 @ 11:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0