Morgonrapport


Usch så snabbt helgen har gått... men å andra sidan så är det bra för nu vill jag att det ska vara renoveringsdags på studs. Nästa måndag börjar det. Och som sagt har vi nu inhandlat en hel del till det hela. Allt kakel till badrum, allt kakel till kök, kommod och badrumsskåp. Och kök. Känns lite konstigt att klicka hem ett kök via nätet, men också väldigt bekvämt.

I lördags var jag och Kollegan på Ljungan och åt Hot Tuna sushi. Lika gott som vanligt var det men såsen var lite extra stark och vi två blev väldigt, väldigt mätta. Vi gick en promenad till Vassa Eggen för att piggna till. Där mötte vi upp med A och vänner till Kollegan. Vi peppade för vårat kollektivboende som stundar. Vilken tur att Kollegan är så positivt inställd till detta! När vi snackar om detta boende så låter det nästan som att vi ska på en semester ihop!

Igår var vi på middag hos A:s föräldrar som båda fyller år i dagarna. Supergott som alltid. Dom hade just kommit hem från Cypern och alla gäster fick presenter med sig hem. En jätte halloumi och en jättecitron från huset de har i Cypern. Kolla vilken baddare!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0