Våran inneboende

Sedan ett par månader är det inte bara jag och A som bor på våra 54 kvadrat. Nej nu finns en till person som känner sig självklar på Heleneborgsgatan - Martin Ström. Kattversionen.
Ja för katten är döpt efter en riktig person. Martin bor vanligtvis hemma hos Julie & co och meningen var att vi skulle ha honom en helg. Men då vi tyckte att kattsällskapet var riktigt najs och Julie & co tyckte det var lika bra att Martin fick va hos oss ett tag så har han blivit kvar hos oss.
Och Martin är så fin. Och lite jobbig. Han kan jama en till vansinne om han vill. Oftast för att han vill att man ska kasta snodd som han får jaga. Eller för att man ska sätta sig i soffa/säng så att han kan ligga i knät. En grej han inte gillar så mycket är när man sitter vid datorn. Om han då är vaken så sitter han gärna och jamar och stirrar på en med mycket allvarsam blick.
Men så är han ju fin med. Han gillar att gosa väldigt mycket. Så fort man sätter sig i soffan hoppar han upp och lägger sig i knät. Och när det är dags att sova ligger han alltid på våra ben. Eller så kan man vakna av att Martin krafsar en i armhålan och då ska han ligga där.
Martin har snott en ganska stor plats i mitt hjärta och tanken på att han ska flytta en dag kan få mina känsliga ögon att tåras. Så han får väl bli kvar ett tag till.

Kommentarer
Postat av: sylla

ja han är för söt! gillar det vindögda också :-D

hans jam låter ju inte riktigt normalt heller, det låter lite som en leksaksbjörn vi hade när jag var liten...blandning mellan katt och får liksom!

ja han är rar på många vis. gulligt att han är en sån fegis!

2011-10-24 @ 13:55:51
Postat av: Juli

å.

2011-11-17 @ 21:25:54
URL: http://littlefoxdiary.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0