Steg i rätt riktning



Den första tiden såg vi mest ut så här. Vi målade och målade. Overallerna var varma och täta men rätt sköna att dra på sig en kulen morgon när man lämnade bädden för att pensla.



Här går finalflytten av stapeln. Till sist. Det hyllade shurgardförrådet töms.





Och här ser vi hur den fd garderobväggen (där kläderna på bilden ligger direkt på golvet)  håller på att övergå till en arbetshörna. Hyllorna ovanför sitter efter ett par tradiga vändor äntligen fast i väggen.



När man packar upp flyttlådor hittar man gamla gobitar. Trots att denna gått av i någon hårdhänt lek kan jag inte slänga den. En raritet! Men A tycker den är lite otäck.



Hur skönt det var denna kväll är svårt att beskriva. A hade ordnat iordning soffhörnan och garderoberna var färdigmonterade. Vi kunde bjuda över vänner! Och pusta ut en stund...



Nu fortsätter arbetet men nu utan den hopplösa känslan av att ingenting blir klart. Och my god vad jag gillar vårt nya hem!




Kommentarer
Postat av: Marie

Ojoj! Vad mycket som hänt här på bloggen! Nu har man ju blivit uppdaterad! Här kommer lite inspiration på gardinuppsättningar.. :-)

http://purplearea.blogspot.com/2009/08/sovrum-med-harmoni.html

http://desiretoinspire.blogspot.com/2009/10/dear-mr-waller.html

http://izakoo.blogspot.com/2009/01/shanghai-4.html



Håll tillgodo! (Kolla lite extra på sista länken, där d finns bilder med uppsättning av både färgade o vita gardiner tillsammans..) Från några favvis-bloggar...



Kram

2009-10-29 @ 12:28:13
URL: http://barbrostockholm.blogspot.com
Postat av: Sylla

Vad mysigt ni har det! Kan inte haja att jag inte varit där ännu. Vad fint det där hängande trädet ser ut utanför fönstret!

2009-10-30 @ 08:54:24
Postat av: Sylla

Fina gardiner Marie! Sjysst med lite hotellkänsla.

2009-10-30 @ 09:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0