Good Vs Bad


När jag kom hem från Berlin hittade jag tre saker som var riktigt dåliga i mitt hem:



Det här ser ju inte bra ut, det ser ni alla. Och jag som skurade toan så fint innan jag åkte blev förskräckt. Det hela är inte så äckligt som det ser ut. En liten hårnål hade trillat ner i toan och rostat. Men ack så jobbigt. Jag får inte bort det! Tips, någon?



Min "arga lapp" från förra veckan hade returnerats med svar. Flata grannen skrev typ "Ööööh jag visste inte att det var min städvecka. Antingen har lappen åkt med reklamen i soporna eller så fick jag ingen." Vad hände med "Förlåt så himla mycket, nu städar jag" och "Tack snälla LillBarbro att du storstädade åt mig"? Vet hut, va??



Min älskade lilla julros som nyss återuppstått med nya blad hade gett upp. Och den verkar inte ta sig nu. Snyft!


Som tur var kompencerades allt



Min sköna goa säng. Ett eget täcke. Egen kudde. Faktiskt oslagbart.



I brevlådan låg ett nytt färskt nummer av Elle interiör. Min favorit-lektyr.



På morgonen fann jag denna utanför min dörr. Kollegan hade bjuckat på en DN-prenumeration! Tack fina!





Kommentarer
Postat av: Sylvia

Alltså hur svårt ska det vara för folk att be om ursäkt? Skylla på att han inte fått någon lapp, istället för att säga ursäkta. Hur svårt är det??? Om jag inte minns fel sitter det väl en lapp på väggen i i er trapp dessutom. Den har ju till och med jag sett! Skicka ner honom till flugorna.



Julrosen blev nog lite svettig vid elementet tror jag, egentligen vill de stå ute. Men det finns mycket nytt och fint att köpa nu!

2009-02-11 @ 12:20:42
Postat av: LillBarbro

Ja han förtjänar nästan en snuting den där grannen. Men han kommer iallafall få böter som alla får när de ej sköter sin uppgift. Men bötern städar ju tyvärr ej trappen..



Julrosen ja, kanske blev den varm, men jag stängde faktiskt av elementet för blommornas skull innan jag åkte. Men men... får satsa på vårblomster nu!

2009-02-11 @ 16:04:56
Postat av: Sylvia

Förresten, toalettbilden ser verkligen ruggig ut! Har sett den förr. Men då var det inte en hårnål som rostat, om man säger så...

2009-02-11 @ 20:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0